Bicikliút - Army of darkness edition

| Címkék: horror kerékpár |

Élt egyszer egy bölcs közlekedésmérnök, akit elbűvöltek a csodás külföldi példák, és úgy döntött, ő is hasonlót fog építeni:
Az ideális kerékpárút megszerzése azonban nem egyszerű - ismerni kell ám hozzá a csodaverset. A lengendák tanítása szerint a papírra vetés éjszakáján a tervezőnek a "Klaatu, barada, nikto"-t kell, hogy kántálja a telehold fényénél a rontás elkerülése végett. Ezt bármelyik vándormágus elmondta volna ingyen is, de a tervező dölyfösségével nem érnek fel holmi jó tanácsok.
Ahogyan lenni szokott a "Klaatu, barada...." még csak eljutott hősünk, de sem a "Necktie", sem a "Nectar", sem a "Noodle" nem jött be. A tervező ezzel a meggondolatlansággal legmélyebb bugyraiból ébresztette fel a kerékpárút ős öreg kegyetlen szellemét:
From Makó kör 93km
És az mindenféle ördögi dolgokra vetemedett:

Míg szegény tervező aludt, addig orvul átrajzolta magát a tervezőasztalon, mindenféle oda nem illő dologgal akarta hiteltelenné tenni a művet:

Elképzelhetetlen borzalmak estek meg ezekben a sötét órákban:

A köznép rettegett, mert a kerékpárút immáron a józan ész láncait letépve garázdálkodott szerte a Pusztaságban:

Összehívták hát a falu bölcseit, de ők sem találtak megoldást a kerékpárút átkára:

Az elátkozott kerékpárút azóta is odakünt settenkedik és a bozótos sötét árnyékában ármánykodik. Ameddig hagyjuk neki.

Fotók via szegedbicaj. Mese via okos döntéshozók. Muzsika via Slayer

A bejegyzés trackback címe:

https://midnight-rider.blog.hu/api/trackback/id/tr583491198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása