Kistelek-Ópusztaszer-Sándorfalva-Szatymaz-Zsombó-Szeged 50km

| Címkék: szeged kistelek ópusztaszer zsombó sándorfalva szatymaz |

Finom kis észak-déli szellőben nyomtam egy Kistelek-Ópusztaszer-Sanyifalva-Szötymöz-Zsombó-Szeged túrát. Olyan 50km lett, 27,1km/h-s átlaggal (falukon belül lelassítottak a keróutak :P ). 


Nagyobb térképre váltás

Hát emberek, Sanyifalva előtt jó pár alattomos kátyú nődögélt elő, vagy csak én nem szoktam meg a 32-es utazót. A szegedi elkerülőn Dorozsma és a röszkei út között hátszélben sikerült elérnem a 46,5km/h-s max sebességet :D (nem beszólni, MTB! :P )
Nem titkoltan az volt a célom, hogy maradéktalanul kihasználjam a szellő adta előnyöket. Más kérdés, hogy nem mindig jött össze. Kistelek és Ópusztaszer között a vége felé eléggé szembe kaptam, Ópusztaszer és Sanyifalva között persze ahogy a csövön kifért, de utána meg ott voltak a hülye bicikliutak gyalogosokkal, mammerokkal, szépkislányokkal. Zsombó és Dorozsma között megint oldalba kapott a szél, szóval ott sem lehetett nagyon megnyomni. Ellenben a szegedi elkerülő, na ott fullos hátszél. Még jó, hogy a bajai és röszkei út között nincs keróút, mert ott lehetett a legjobban kihajtani. 
Tehát: bár "átlagosan" végig hátszelem volt, gyakran nem így éreztem. 
A túra inkább arról szólt, hogy minél többet maradjak 3-8-as fokozatban, és lehetőség szerint megállás nélkül tegyem meg ezt az 50-es távot egyszeri ivási lehetőséggel. Ez végső soron össze is jött.
És, hogy mit is hallgattam... nos hátszél esetén kötelező nóta a Hellraiser a Motörheadtől:

Motorhead - Hellraiser (Official Music Video) - Watch more top selected videos about: Motörhead

A bejegyzés trackback címe:

https://midnight-rider.blog.hu/api/trackback/id/tr12133770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása