Átirányítás és szolgálati közlemény

| |

A szegedbicaj blog végre valahára lehozta a szeptember 9-én fogant, és a szerkesztőség kérésének megfelelően objektív és pártatlan módon megírt posztot. A hatalmas sikerre tekintettel berendelték a naccerű mű folytatását is, Szeged-Vásárhely és Szeged-Ásotthalom témában. Egyúttal finoman jelezték is irányomban, hogy a rövidebb olykor több. Étvágygerjesztőnek két illusztráció:

morahalom.jpg

vasarhely.jpg

Szolgálati közlemény: kivételesen eredményesnek bizonyult az őszi CM, beszámoló hamarosan.

Szolgálati közlemény 2: pont egy éve (-1 nap) tekertem le Lidérccel először a Szeged-Székesfehérvár távot, miután Rázsi olyan szépen feltuningolta (a vezérlés ergonómiájának javításával hatósugárnövelést hajtott végre). Azóta is remekül hasít a drága, néhány apróbb módosítástól (új elsőkerék, középcsapágy, pedálok, bondázs, fékkarok, fékbetétek és pofák, sárhányó) eltekintve hibamentesen zúzta le a 2380 km-t.  

A bejegyzés trackback címe:

https://midnight-rider.blog.hu/api/trackback/id/tr984812352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása