HNÜEM Hogyan Ne Üttesd El Magad

| Címkék: hnüem |

Imi azt mondta, hogy tartózkodjak a "túlélés" meg a városi dzsungelharcra utaló kifejezésektől. Pedig bíz Isten, volt valami bringás blog, ahol a városi kerós közlekedés alapjait úgy foglalták össze, hogy "tekerj úgy, minha üldöznének". Magyarán, fel kell készülni arra, hogy bármelyik pillanatban jöhet valaki szemből oldalról, hátulról. Pilótáéknál úgy mondják - tartsd szemmel a hat órát. Országúti MTB-sként ez az egyik legfontosabb szabály, faluhatáron belül viszont még arra is fel kell készülni, hogy Muad'Dib ugrik ki az ember alatt a betonból egy homokféreg hátán.

Szóval Imi meg Atom meg Dova és a többiek kitalálták, most a dolog meg publicitást is kapott. A Délmagyaros cikk elérhető itten, a videó pedig látható alant:

Ja, és mindenki olvassa a szegedbicaj blogot, mert a srácok nagyon szépen tudnak írni. Meg bicikliznek is sokat. A pusztából mondjuk már volt, hogy nekem kellett összevadászni őket defektestől, de hát azért van a pumpa, hogy használjuk. Iminek meg 14-es a hátsó kerekén a csavar, nem 15-ös. És kúpos, tehát nem lehet racsnis kulccsal leszedni. De Borisz istenkirály ember, szóval adott szerszám, miután elértünk a hajlékába. 

És, ha már "felkészülés", következzék egy klasszikus a Pirosszkából:

A bejegyzés trackback címe:

https://midnight-rider.blog.hu/api/trackback/id/tr312133689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása