Szeged - algyői Tisza-híd -- merre a rövidebb?

| |

Két lehetséges módja van annak, hogy az ember eljusson Szegedről a hídhoz:

"A": 47 (13km)

Az egyszerűbb megoldás végig a 47-esen. Itt persze kellemetlen, hogy le van zárva a külső sáv az M43 hídnál, illetve, ha kátyuzzák a külső sávot. Meg persze szembeszélnél. Mértékadó vélemények szerint ez olyan 13 km, vagy több. De időben ez a leggyorsabb, és csúcsidőn kívül nem forgalmasabb, mint a Csongrádi.


Nagyobb térképre váltás 

"B": olajos utak (16km):

Ha szembe jön az emberrel mondjuk némi havazás, komolyabb szellő, vagy épp mindenki pendlizik kifelé a városból, esetleg tüntetők foglalják el a küső sávot, na akkor célszerább hagyni a 47-est a csudába. Itt max annyira kell vigyázni, hogy a Gábor Áron utca nincs végig burkolva, Algyő előtt pár méterre ki kell menni a 47-re (bár van egy kis kerülő út, de könnyű eltévedni), ellenben Algyőn épp egy kút mellett lehet megállni a falu központjában. Sőt, onnan fel lehet menni a gátra is - alig 1km tekeréssel közvetlenül a hídon teremhet az ember. Tavasszal jól szokott esni (ha előtte nem esett). A város azonban épp azon van, hogy elszúrja a Lugas utcát is valami kerósított járdával, tehát a jövőben marad a jó öreg Felsőtiszapart (ami persze hosszabb - 18km, de jobb is!)

Nagyobb térképre váltás

A bejegyzés trackback címe:

https://midnight-rider.blog.hu/api/trackback/id/tr22142016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása