Kardoskút-Pusztaföldvár, avagy: semmi sem az, aminek látszik

| Címkék: kardoskút pusztaföldvár |

Holnapra készen lesz a hétvégi túra beszámolója, előzetesen azonban szólnom kell arról, hogy létezik egy vidám kis bug a google mapsban. Kardoskút és Pusztaföldvár között ugyanis felajánl egy remek kis utat - ami pár 100 méter után egy MOL gáztelepre vezet be (sőt, a másik vége meg egy mezőgazdasági műintézmény). Szóval gondoltam célszerű, ha az érdeklődők kapnak egy valódi útvonalat is a két település között. Merthogy van olyan is, nem kell Orosháza felé kerülni!


Kardoskút-Pusztaföldvár nagyobb térképen való megjelenítése

Szóval a lényeg, hogy Kardoskúton a Madách utcába kell bemenni, onnantól egyenesen, rá a kaszapaeri útra, ott túlmenni Tatársáncon, majd a régi TSZ-nél balra (van tábla). Egyéb utakkal nem érdemes vacakolni, mert zsákutcának bizonyulnak.

A hasonló kora reggeli "lost in the maze" típusú problémákhoz pedig jól passzol az Iron Maiden: Angel and Gambler című opusza.  

A bejegyzés trackback címe:

https://midnight-rider.blog.hu/api/trackback/id/tr592160976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása